Egy hatalmas, kör alakú jégdarab pörög egy maine-i folyóban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Amerikai Egyesült Államokban, a Maine államban van egy folyó, a Presumpscot. Ezen a folyón Westbrook városnál keletkezett egy hatalmas kör alakú jégdarab, amit a folyó sodrása lassan pörget. Így néz ki:

Tudósok szerint a 100 méter átmérőjű koronghoz hasonló képződmények ugyan ritkán jönnek létre, de természetes okokkal megmagyarázható a jelenség. A jégdarabról rengeteg felvétel került a netre, be is járták a képsorok az egész világot. (Guardian)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.