Trump kormánya feloldhatja a szankciókat Oleg Gyeripaszka ellen

Nem tudták megakadályozni a demokraták az amerikai szenátusban, hogy az amerikai kormány feloldja az Oleg Gyeripaszkát sújtó szankciókat, amiket az amerikai választásokba való beavatkozása miatt szabtak ki rá. A kormány határozatának megakadályozásához 60 szenátor támogatására lett volna szükség az amúgy republikánus többségű szenátusban, de végül csak 57-en szavazták meg a demokraták indítványát.

Magyarán az amerikai kormány ténylegesen is feloldhatja a szankciókat Oleg Gyeripaszka ellen, aki egykor Paul Manafortot, Trump adócsalásért már jogerősen elítélt, más ügyekben még csak vádlott kampányfőnökét is fizette.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.