Trump kormánya feloldhatja a szankciókat Oleg Gyeripaszka ellen

külföld
2019 január 16., 18:43
comments 54

Nem tudták megakadályozni a demokraták az amerikai szenátusban, hogy az amerikai kormány feloldja az Oleg Gyeripaszkát sújtó szankciókat, amiket az amerikai választásokba való beavatkozása miatt szabtak ki rá. A kormány határozatának megakadályozásához 60 szenátor támogatására lett volna szükség az amúgy republikánus többségű szenátusban, de végül csak 57-en szavazták meg a demokraták indítványát.

link Forrás

Magyarán az amerikai kormány ténylegesen is feloldhatja a szankciókat Oleg Gyeripaszka ellen, aki egykor Paul Manafortot, Trump adócsalásért már jogerősen elítélt, más ügyekben még csak vádlott kampányfőnökét is fizette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.