Illegálisan tartott 700 kilós krokodil ölt meg egy nőt Indonéziában

2019 január 17., csütörtök 7:32
130

Egy 44 éves indonéz nő, Deasy Tuwo azután veszítette életét, hogy beesett egy elkerített területre a munkahelyén, egy szulavézi gyöngyfarmon. Az elkerített területen egy 700 kilogrammos krokodilt tartottak, a törvényekre fittyet hányva. 

A Merry névre keresztelt állat leharapta a nő karját és a felsőtestének egy jelentős részét. A hüllőt a hatóságok kiemelték, és egy természetvédelmi területre szállították át, míg jelenleg is keresik a tulajdonosát. 

Fotó: HANDOUT/AFP

Tuwo a farm laboratóriumát vezette, emellett pedig január 10-én ő etette a krokodilt is, amikor beesett az állat területére. Kollégái másnap reggel akadtak rá a holttestére. 

Fotó: HANDOUT/AFP

A helyi hatóságok állítólag tudtak a 4,4 méter hosszú krokodilról, és többször próbálták elhozni onnan az állatot, de sosem engedték be őket a farm területére. A rendőrség egy japán férfit keres, a gyanú szerint ő az állat tulajdonosa. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt