Szivárvány színű füsttel tiltakozott a Momentum az MTVA székházánál

“Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem »nő ügy«, nem »meleg ügy«, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” - mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja, az MTVA Kunigunda útjai épülete előtt, miután a párt aktivistáival pár perces tiltakozást mutattak be.

Az ellenzéki az ellen az adás ellen titlakozott, amely a köztévében ment le, és arról szól, hogy a homoszexualitás betegség és ki lehet gyógyulni belőlne. A műsorba azonban nem (pontosabban az utolsó pillanatban) hívták meg a témában leginkább érintett szervezeteket, helyettük egy átnevelő táborokat működtető katolikus szervezet vitte a prímet.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.