Szivárvány színű füsttel tiltakozott a Momentum az MTVA székházánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

“Mi hiszünk a sokszínűségben! Hiszünk abban, hogy a különböző emberek egymástól tanulhatnak és közösen egy boldogabb, szabadabb jövőt építhetnek! Hisszük, hogy csak akkor lehetünk erős és működőképes ország, ha senkit nem nyomunk el, lehetetlenítünk el, teszünk mentálisan, fizikálisan tönkre, vagy hagyunk az út szélén. Ez nem »nő ügy«, nem »meleg ügy«, ez mindannyiunk ügye és érdeke!” - mondta Berg Dániel, a Momentum elnökségi tagja, az MTVA Kunigunda útjai épülete előtt, miután a párt aktivistáival pár perces tiltakozást mutattak be.

Az ellenzéki az ellen az adás ellen titlakozott, amely a köztévében ment le, és arról szól, hogy a homoszexualitás betegség és ki lehet gyógyulni belőlne. A műsorba azonban nem (pontosabban az utolsó pillanatban) hívták meg a témában leginkább érintett szervezeteket, helyettük egy átnevelő táborokat működtető katolikus szervezet vitte a prímet.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.