A Rambóval búcsúzik Andy Vajnától a TV2

"Ma Andy filmjeivel tisztelgünk az emléke előtt, ezért változás lesz a TV2 esti műsorrendjében. 18.55-től a következő filmeket tűzzük műsorra: A miniszter félrelép, Die Hard 3., Rambo" - olvasható a csatorna közleményében, melyet Facebookon tettek közzé. A TV2 ezekkel a filmekkel búcsúzik a vasárnap elhunyt kormánybiztostól.

Andy Vajna, 75 éves korában, budapesti otthonában halt meg január 20-án. Életéről itt olvashat. A producer 1980 és 2009 között kb. 40 filmnek volt a producere, ezek között volt a Rambo és a Die Hard – Az élet mindig drága.

A kormánybiztos volt a Terminator 2. producere is, Arnold Schwarzenegger Twitteren búcsúzott tőle, azt írta, jó barátja volt, aki Hollywoodban bebizonyította, hogy nincs szükség óriási stúdiókra ahhoz, hogy valaki sikeresen filmet készítsen. Szerinte Vajnának óriási szíve volt, és hiányozni fog neki.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.