Cicipasz kiverte Federert

Cicipasz éppen alig hiszi el, hogy legyőzte a címvédő Federert.Fotó: DAVID GRAY/AFP

Már a nyolcaddöntőben kiesett az előző két kiírásban győztes Roger Federer az Austral Openen. A 20-szoros Grand Slam-győztes 6:7 (11:13), 7:6 (7:3), 7:5, 7:6 (7:5) arányban, 3:45 órás meccsen kapott ki a világranglistán 15. Sztefanosz Cicipasztól.

A 20 éves Cicipasz az első görög, aki Grand Slam negyeddöntőjébe jutott.

Federernek a meccsen 12 bréklabdája is volt, de egyiket se tudta beütni. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.