Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is búcsúznak Andy Vajnától

Tbg
a hetedik művészet
2019 január 20., 18:03

A 80-as, 90-es évek két meghatározó akciófilmhőse, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is búcsúznak Andy Vajnától, aki vasárnapra virradóra hunyt el

A magyar-amerikai producer számos akciófilm elkészítésében részt vett, az ő nevéhez fűződik a két sztár befutásában is mérföldköveknek számító Terminator 2. és a Rambo-sorozat, csak hogy a leghíresebb filmeket említsük.

„Nagyon, nagyon szomorú nap a mai” - kezdte Twitter-üzenetét Sly, azaz Stallone, aki kiemelte, Vajna bátor volt, úttörő, amiért hitt az első Rambo-filmben. 

link Forrás

Instagramján egy közös képet is megosztott magáról és Vajnáról:

link Forrás

Arnold Schwarzenegger bőbeszédűbb üzenettel búcsúzott a filmestől. Mint írja, Vajna nemcsak a barátja volt, de Hollywood egyik forradalmi megújítója is, hiszen bebizonyította, nem kellenek hatalmas stúdiók olyan hatalmas mozikhoz, mint a Terminator 2 vagy a Total Recall (Emlékmás). (A színész-politikus arra gondolt, hogy Vajna független producer volt, nem a nagyobb stúdiókhoz tartozott.)

Hatalmas szíve volt, a legkedvesebb emberek egyike, írja Schwarzenegger, majd hozzáteszi, gondolatban Vajna családjával van.

link Forrás

A címlapképen és a cím feletti képen Vajna és Schwarzenegger beszélgetnek a Terminator 3. bemutatója után 2003-ban. Fotó: Kevin Winter/Getty Images/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.