Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is búcsúznak Andy Vajnától

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 80-as, 90-es évek két meghatározó akciófilmhőse, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger is búcsúznak Andy Vajnától, aki vasárnapra virradóra hunyt el

A magyar-amerikai producer számos akciófilm elkészítésében részt vett, az ő nevéhez fűződik a két sztár befutásában is mérföldköveknek számító Terminator 2. és a Rambo-sorozat, csak hogy a leghíresebb filmeket említsük.

„Nagyon, nagyon szomorú nap a mai” - kezdte Twitter-üzenetét Sly, azaz Stallone, aki kiemelte, Vajna bátor volt, úttörő, amiért hitt az első Rambo-filmben. 

Instagramján egy közös képet is megosztott magáról és Vajnáról:

Arnold Schwarzenegger bőbeszédűbb üzenettel búcsúzott a filmestől. Mint írja, Vajna nemcsak a barátja volt, de Hollywood egyik forradalmi megújítója is, hiszen bebizonyította, nem kellenek hatalmas stúdiók olyan hatalmas mozikhoz, mint a Terminator 2 vagy a Total Recall (Emlékmás). (A színész-politikus arra gondolt, hogy Vajna független producer volt, nem a nagyobb stúdiókhoz tartozott.)

Hatalmas szíve volt, a legkedvesebb emberek egyike, írja Schwarzenegger, majd hozzáteszi, gondolatban Vajna családjával van.

A címlapképen és a cím feletti képen Vajna és Schwarzenegger beszélgetnek a Terminator 3. bemutatója után 2003-ban. Fotó: Kevin Winter/Getty Images/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.