A kínai gazdaság 6,6 százalékot növekedett 2018-ban

Ez volt a legalacsonyabb éves növekedés az elmúlt 28 évben. A CNBC összeállítása szerint az elemzők erre számítottak, bár volt, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy néha már gyanúsan kiszámítható a kínai gazdasági növekedés hivatalosan bejelentett mértéke, ami nem jó mutatója az ország valós gazdasági állapotának. A kínai statisztikai hivatal szerint az Egyesült Államokkal folytatott kereskedelmi háborúnak volt ugyan hatása, de az kezelhető, és a számokat elsősorban a belső fogyasztás pörgeti.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.