Az MSZP panasszal él az ügyészség MTVA-s döntése ellen

bűnügy
2019 január 21., 12:25
comments 140

Az ügyészség korábban az NVI-nél kopasz verőemberek bevetéséhez asszisztált, most pedig már abban sem lát kivetni valót, ha fegyveresek alkalmaznak erőszakot ellenzéki képviselőkkel szemben. Sőt! Koholt vádak alapján most már az ellenzéki képviselők ellen nyomoz a fideszes ügyészség.

- többek között ez szerepel az MSZP közleményében, amit a Központi Nyomozó Főügyészség állásfoglalása után adtak ki. Az ügyészség úgy döntött, hogy nem követtel el bűncselekményt december 16-án és december 17-én az ellenzéki országgyűlési képviselők ellen erőszakot alkalmazó fegyveres biztonsági emberek az MTVA székházában, viszont közérdekű üzem megzavarása miatt nyomozást indítottak.

Az MSZP azt írja „meg sem lepődünk egy olyan legfőbb ügyésztől, akinek a családja rajta van a Fidesz fizetési listáján”.

Azt ígérik, hogy az ügyészség eljárása ellen panaszt tesznek és pótmagánvádat

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.