Szívás: lehalt az ozorai fesztivál honlapja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ma déltől lehetett jegyet venni a nyári ozorai goafesztiválra. Ám amint az óra - bong! - elütötte a delet, az e célra szolgáló weboldal lehalt. Vagyis néha úgy néz ki, mintha működne, de jegyet ekkor sem lehet venni rajta.

Már semmit sem látó forrásunk szerint „a világ minden részéről megindultak a rossz energiák”. Egy másik goás kijózanodva felkiáltott: „Mi ez a szar zene?!”

Update: örömtüzek gyúltak, már semmit sem látó forrásunk úgy érzi, hogy az imént sikeresen vett jegyet, nálam viszont továbbra sem működik a jegyvásárlás menüpont.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.