400 millióval drágult a Millenáris parkosítása

Budapest
2019 január 22., 09:07
comments 48

Előre nem látható okok miatt 400 millió forinttal, 

10 milliárd 598 millió forintról 11 milliárd 22 millió forintra drágult

a Millenáris mélygarázs és közpark építése, vette észre a Napi.hu. Így a kivitelezés már közel hárommilliárd forinttal ahhoz képest, mint amikor a közbeszerzés kiírásakor saccolták. A most készülő 40 ezer négyzetméteres parkból amúgy csak 25 ezer négyzetméter lesz növénnyel beültetve. Az átadó időpontjáról semmi konkrétat nem tudni. A közbeszerzési hirdetmény szerint a West Hungária Bau-nak július 31-ig kell végezni, miközben a Széllkapu-projekt weboldalán még 2018-as befejezés szerepel.

Varga Mihály, mint a II. és III. kerületek országgyűlési képviselője, legutóbb tavaly márciusban beszélt a beruházásról, akkor 2019-es szalagvágást ígért. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.