400 millióval drágult a Millenáris parkosítása

Előre nem látható okok miatt 400 millió forinttal, 

10 milliárd 598 millió forintról 11 milliárd 22 millió forintra drágult

a Millenáris mélygarázs és közpark építése, vette észre a Napi.hu. Így a kivitelezés már közel hárommilliárd forinttal ahhoz képest, mint amikor a közbeszerzés kiírásakor saccolták. A most készülő 40 ezer négyzetméteres parkból amúgy csak 25 ezer négyzetméter lesz növénnyel beültetve. Az átadó időpontjáról semmi konkrétat nem tudni. A közbeszerzési hirdetmény szerint a West Hungária Bau-nak július 31-ig kell végezni, miközben a Széllkapu-projekt weboldalán még 2018-as befejezés szerepel.

Varga Mihály, mint a II. és III. kerületek országgyűlési képviselője, legutóbb tavaly márciusban beszélt a beruházásról, akkor 2019-es szalagvágást ígért. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.