A brit ügyészség szerint egy apa savas támadást szervezett a saját 3 éves fia ellen

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A worcesteri bíróság épp tárgyalja egy meg nem nevezett apa ügyét, aki ellen az a vád, hogy kénsavas támadást szervezett a saját 3 éves fia ellen annak érdekében, hogy ezzel bizonyítsa: anyja nem vigyáz megfelelően a gyerekre.

A férfit nemrég hagyta el a felesége, aki vitte a 3 éves fiukat is, majd válókeresetet adott be. A pár nem tudott megegyezni a gyerek elhelyezésében, ezért az ügyészség szerint az apa 6 ismerősével szervezkedni kezdett annak érdekében, hogy a fiút valamilyen baleset érje, így bizonyítani tudja a bíróság előtt, hogy anyja nem vigyáz megfelelően a gyerekre.

Ebből végül az lett, hogy egy alkalommal, mikor a gyerek anyjával és testvérével egy áruházban vásárolt, kénsavat spricceltek rá. A fiú a homlokán ás a karján szenvedett sérüléseket.

Az áruház kamerái azonban felvették a történteket, innen kezdődött a nyomozás, ami vádemelésig jutott. Az apa 6 ismerőse, akik ellen vádat emeltek, tagadják a bűnösségüket. (Mirror)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.