A Cardiff City frissen leigazolt argentin csatára is azon a gépen ült, ami hétfőn a La Manche csatornába zuhant

Hétfőn későn este eltűnt egy kisgép a La Manche csatorna fölött, a repülő Nantes-ból Cardiffba tartott. Keddre kiderült, hogy a gépen utazott a Nantes-ből a héten a Cardiff Cityhez igazoló 28 éves argentin csatár, Emiliano Sala. Sala 17 millió euróért írt alá új csapatához.

Fotó: LOIC VENANCE/AFP

A gépet már éjjel keresni kezdték a brit és a francia hatóságok, de a keresést végző mentőalakulatok vezetője szerint a játékos mostanra valószínűleg halott. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.