A vonaton túl hangosan UNO-zó fiatalok egy közös fotóval akartak bocsánatot kérni a nyugdíjas pártól, akik nem tudták, hogy Pogba és Matić áll mellettük

2019 január 22., kedd 7:00
237

Elképesztő és elsőre nehezen hihető, de fotókkal jól alátámasztott sztorit osztott meg Twitteren az ausztrál e-sport kommentátor, Nate Patrick.

Mint írja, egész életében odavolt a sportért, kiskorától kezdve játszott és nézett is rengetegféle sportot, de a családját mindig teljesen hidegen hagyta ez a világ. Patrick első számú szerelme mindig is a labdarúgás volt, de családját sosem tudta megfertőzni ezzel: sem szüleit, sem testvéreit nem érdekelte az egész. 

Aztán pár napja váratlan történet jött a közös családi csetelésükbe: az épp brit utazáson résztvevő szülei azzal keresték meg, hogy miközben a Manchester felé tartó vonaton ültek, mögöttük pár fiatal nagyon hangosan UNO-zott, és mivel a nyugdíjas szülők időnként odanéztek a hangoskodás miatt, a végén a fiatalok odajöttek elnézést kérni, ha kellemetlenséget okoztak. 

Az egyikük pedig megkérdezte, nem akarnak-e cserébe egy fotót. Patrick apja elsőnek úgy értette, hogy a fiatalember azt ajánlotta fel, hogy szívesen lefotózza őt és a feleségét, ezért átadta a telefonját, hogy készítsen egy képet. De az idegen francia akcentussal beszélve közölte, hogy nem-nem, úgy értette, nem akarnak-e vele egy közös képet cserébe a kellemetlenségekért. 

A brit férfinak még mindig nem volt fogalma sem arról, hogy ki áll velük szemben, de mivel Patrick szerint udvarias ember, belement a dologba, megkérte a feleségét, hogy fényképezze le őket, majd mivel sejtették, hogy sportolók lehetnek, elküldték a fotót fiúknak is.

Aki döbbenten látta, hogy apja a világ egyik legdrágább focistája, a világbajnok Paul Pogba és Nemanja Matić mellett ül a vonaton. Patrick teljesen kiborult a hír hallatán, ami látható az üzenetváltásukból is: 

Ez pedig egy fotó a vonatról a Manchester United játékosok Insta-feedjéről:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt