A vonaton túl hangosan UNO-zó fiatalok egy közös fotóval akartak bocsánatot kérni a nyugdíjas pártól, akik nem tudták, hogy Pogba és Matić áll mellettük

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elképesztő és elsőre nehezen hihető, de fotókkal jól alátámasztott sztorit osztott meg Twitteren az ausztrál e-sport kommentátor, Nate Patrick.

Mint írja, egész életében odavolt a sportért, kiskorától kezdve játszott és nézett is rengetegféle sportot, de a családját mindig teljesen hidegen hagyta ez a világ. Patrick első számú szerelme mindig is a labdarúgás volt, de családját sosem tudta megfertőzni ezzel: sem szüleit, sem testvéreit nem érdekelte az egész. 

Aztán pár napja váratlan történet jött a közös családi csetelésükbe: az épp brit utazáson résztvevő szülei azzal keresték meg, hogy miközben a Manchester felé tartó vonaton ültek, mögöttük pár fiatal nagyon hangosan UNO-zott, és mivel a nyugdíjas szülők időnként odanéztek a hangoskodás miatt, a végén a fiatalok odajöttek elnézést kérni, ha kellemetlenséget okoztak. 

Az egyikük pedig megkérdezte, nem akarnak-e cserébe egy fotót. Patrick apja elsőnek úgy értette, hogy a fiatalember azt ajánlotta fel, hogy szívesen lefotózza őt és a feleségét, ezért átadta a telefonját, hogy készítsen egy képet. De az idegen francia akcentussal beszélve közölte, hogy nem-nem, úgy értette, nem akarnak-e vele egy közös képet cserébe a kellemetlenségekért. 

A brit férfinak még mindig nem volt fogalma sem arról, hogy ki áll velük szemben, de mivel Patrick szerint udvarias ember, belement a dologba, megkérte a feleségét, hogy fényképezze le őket, majd mivel sejtették, hogy sportolók lehetnek, elküldték a fotót fiúknak is.

Aki döbbenten látta, hogy apja a világ egyik legdrágább focistája, a világbajnok Paul Pogba és Nemanja Matić mellett ül a vonaton. Patrick teljesen kiborult a hír hallatán, ami látható az üzenetváltásukból is: 

Ez pedig egy fotó a vonatról a Manchester United játékosok Insta-feedjéről:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.