Megkezdték a Hír TV és az ECHO TV működésének összehangolását

politika
2019 január 22., 08:46
comments 134

A 24.hu információi szerint körlevélben tájékoztatta arról a Hír TV alkalmazottait a csatorna vezérigazgatója, Répássy Bálint, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma által kijelölt menedzsment döntése értelmében elindult a Hír TV és az Echo TV tevékenységeinek és működésének összehangolása.

Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyûlés KDNP-s alelnökétõl, a rendezvény fõvédnökétõl az I. Érték és Minõség Nagydíj Pályázat díjátadóján
photo_camera Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária TV Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyûlés KDNP-s alelnökétõl, a rendezvény fõvédnökétõl az I. Érték és Minõség Nagydíj Pályázat díjátadóján Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Mint kiderült, kezdésként a hírigazgatóságok munkáját hangolják össze, melynek első lépése a gyártás technikai, műszaki és alkotói feltételeinek kialakítása, valamint a rendszerek tesztelése”.

A két fideszes tévé tavaly novemberben került a gigantikus médiaholdingba, melynek létrehozását Orbán Viktor nemzetstratégiai közérdeknek minősítette, és így kivonta a versenyhatósági vizsgálat alól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.