Államtitkári Elismerő Oklevelet kapott az Ismerős Arcok énekese

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekeseFotó: Nagy Balazs/Ismerős Arcok/Facebook

Nyerges Attila, a hazánknak a XXI. századi nemzeti himnuszt adó Ismerős Arcok nemzetirock-együttes frontembere a magyar kultúra napján a kultúrateremtő tevékenysége elismeréseképpen Államtitkári Elismerő Oklevelet kapott Fekete Pétertől, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkárától.

Rajta kívül ők kaptak ilyen oklevelet:

  • Kató Ibolya pszichológus, az illyefalvi Keresztyén Ifjúsági és Diakóniai Alapítvány ügyvezetője, az Erdélyi Magyar Mentálhigiénés Társaság tiszteletbeli elnöke,
  • Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola főigazgatója,
  • Wischer Johann, a Zentai Magyar Kamaraszínház igazgatója,
  • Török Viola, a Spectrum Színház művészeti vezetője.
Fotó: Árvai Károly/kormany.hu

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.