Egymillió eurót ajánlott a Genoa a kedvenc fiatal focistámért, az emtékás Schäfer Andrásért

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Egy átigazolási ügyekben általában jól értesült olasz újságíró, Gianuca Di Marzio értesülései szerint az olasz élvonalbeli Genoa egymillió eurós (~320 millió forintos) ajánlatot tett az MTK-nak Schäfer* Andrásért. Az alábbi képen őt ünnepli mindenki, miután elsőként ő szerzett gólt a Haladás frissen átadott stadionjában. Schäffer amúgy szombathelyi, így külön öröm lehetett neki, hogy szülővárosában, rokonai, barátai előtt lőtte egyetlen gólját az idei szezonban.

Hogy kiért? - kérdezhetik joggal. Nagy szerencséjük, hogy én ügyelek, aki sváb nemzetiségű MTK-szurkolóként felbukkanása, vagyis már évek óta csodálattal figyelem Schäfer karrierjét. Tényleg ügyes focista, korát és testmagasságát meghazudtolóan kemény, közben egész technikás is, és hajt is rendesen. Amikor felkerült a nagycsapathoz, csapatunk legendája, Torghelle Sándor vette a szárnyai alá azután, hogy Schäffer az edzésen úgy felrúgta, ahogy kell. Torghellétől nem áll távol a kemény, olykor már talán-talán durva játék, így egyből szívébe fogadta a fiatalt, akit szemmel láthatóan nem rendített meg, hogy a nagyok közé került.

Di Marzio értesülései szerint az üzlet meg is köttetett, Schäfernek kell csak aláírnia a szerződést, a klubok már megállapodtak. Az MTK az NSO megkeresésére még nem kívánta kommentálni a hírt.

*Helyesbítés: Elnézést, elírtam Schäfer nevét, aki a két lehetséges írásmód közül pont egy f-fel írja, nem kettővel, mint én a cikk eredeti verziójában. Még egyszer bocsánat tőle, családjától és az olvasóktól is.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.