Kezdek félni, üzente barátjának az argentín focista, mielőtt eltűnt a repülője

foci
2019 január 23., 09:12
comments 52

Továbbra se találják a hatóságok azt az eltűnt kisrepülőt, amelyen Emiliano Sala argentin focista utazott Franciaországból új csapatához Nagy-Britanniába. Barátja, Diego Rolán szerint Sala a repülőről üzenetet hagyott egy barátjának, abban már arról beszélt, hogy a géppel bajok vannak, fél.

"Nagyon fáradt vagyok. Nantes-ban voltam, el kellett intéznem mindent, ezt is meg kellett csinálnom, azt is. Most már repülőn vagyok, amelyik úgy néz ki, mintha szét akarna esni. Megyek Cardiffba, tiszta őrület, holnap már edzésünk lesz az új csapatommal – így kezdődik a hangfelvétel, amely így zárul. – Ha nem hallasz rólam másfél órán belül, nem tudom, küldjetek valakit, hogy megtaláljon. Kezdek félni” - idézte az argentin Ole magazin a teljes üzenetet. (Via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.