Kezdek félni, üzente barátjának az argentín focista, mielőtt eltűnt a repülője

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Továbbra se találják a hatóságok azt az eltűnt kisrepülőt, amelyen Emiliano Sala argentin focista utazott Franciaországból új csapatához Nagy-Britanniába. Barátja, Diego Rolán szerint Sala a repülőről üzenetet hagyott egy barátjának, abban már arról beszélt, hogy a géppel bajok vannak, fél.

"Nagyon fáradt vagyok. Nantes-ban voltam, el kellett intéznem mindent, ezt is meg kellett csinálnom, azt is. Most már repülőn vagyok, amelyik úgy néz ki, mintha szét akarna esni. Megyek Cardiffba, tiszta őrület, holnap már edzésünk lesz az új csapatommal – így kezdődik a hangfelvétel, amely így zárul. – Ha nem hallasz rólam másfél órán belül, nem tudom, küldjetek valakit, hogy megtaláljon. Kezdek félni” - idézte az argentin Ole magazin a teljes üzenetet. (Via NSO)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.