Jayme Closs megkapta saját maga kiszabadításáért a nyomravezetői díjat

bűnügy
2019 január 24., 07:35
comments 49

Jayme Closs tavaly októberi eltűnése után a szomszédos Minnesota államban bejegyzett Hormel Foods 25 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel. Closs végül 88 nap után önerőből szökött meg elrablójától, így a vállalat most bejelentette, hogy kiutalják neki a felajánlott jutalmat. Ezért amúgy a napokban közösségi kampány is indult.

"Rendkívül boldoggá tett minket Jayme biztonságos hazatértének híre" - nyilatkozta Jim Snee, a vállalat elnök-vezérigazgatója. "Bátorsága és ereje világszerte valódi inspirációt nyújt csapatunk tagjainak" - mondta.

Closs szülei, James és Denise Closs, akikkel lányuk elrablója végzett, a Hormel Foods egyik leányvállalatánál, a Jennie-O Pulykaboltban dolgoztak. "Bár még mindig gyászoljuk régi családtagjaink, Jim és Denise elvesztését, nagyon hálásak vagyunk Jayme bátor szökéséért, és hogy újra otthon lehet" - nyilatkozta a bolthálózat elnöke, Steve Lykken. "Reméljük, hogy a pénzt Jayme jelenlegi és jövőbeni szükségleteire használhatják" - mondta. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.