Jayme Closs megkapta saját maga kiszabadításáért a nyomravezetői díjat

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Jayme Closs tavaly októberi eltűnése után a szomszédos Minnesota államban bejegyzett Hormel Foods 25 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel. Closs végül 88 nap után önerőből szökött meg elrablójától, így a vállalat most bejelentette, hogy kiutalják neki a felajánlott jutalmat. Ezért amúgy a napokban közösségi kampány is indult.

"Rendkívül boldoggá tett minket Jayme biztonságos hazatértének híre" - nyilatkozta Jim Snee, a vállalat elnök-vezérigazgatója. "Bátorsága és ereje világszerte valódi inspirációt nyújt csapatunk tagjainak" - mondta.

Closs szülei, James és Denise Closs, akikkel lányuk elrablója végzett, a Hormel Foods egyik leányvállalatánál, a Jennie-O Pulykaboltban dolgoztak. "Bár még mindig gyászoljuk régi családtagjaink, Jim és Denise elvesztését, nagyon hálásak vagyunk Jayme bátor szökéséért, és hogy újra otthon lehet" - nyilatkozta a bolthálózat elnöke, Steve Lykken. "Reméljük, hogy a pénzt Jayme jelenlegi és jövőbeni szükségleteire használhatják" - mondta. (Via CNN)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.