Tessely Zoltán egy iskolában meghirdette az Ismét Tegyük Naggyá Magyarországot programot

POLITIKA
2019 január 25., 11:59
comments 228

Tessely Zoltán, fideszes képviselő, a Pannon Szíve (ide tartozik a Váli-völgy, Felcsúttal együtt) miniszterelnöki megbízottja új épületegyüttest avatott a Csabdi általános iskolában. Nem egyedül, ott volt Bódis József oktatásért felelős államtitkár és Pogácsás Tibor önkormányzatokért felelős államtitkár. És persze a diákok.

Hozzájuk intézte a szavait Tessely, amikor belekezdett egy gondolatmenetbe, amiben volt Harry Potter, de az is, hogy ez a térség milyen hátrányos helyzetben volt, „innét mindég csak vitték, mindég csak sanyargattak, mindég csak bezárni akartak, mindég csak megszüntetni akartak”.

link Forrás

De ennek vége, sőt, Tessely meghirdette az Ismét Tegyük Együtt Naggyá Magyarországot programot. "Mi veletek együtt ismét fel tudjuk emelni Magyarországot."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.