Akkora szélviharba került egy új-zélandi repülő, hogy az utasok ötöde végighányta az utat

Az Air New Zealand szerda éjjeli Christchurch-Invercargill járata valószínűleg minden utas emlékeiben sokáig kísért majd, ugyanis a repülő olyan légörvényben tette meg az utat, hogy az egy órányi repülésből kb. csak 10 perc volt, amikor nem rázkódott veszettül a gép. Beszámolók szerint az utasok kb. 20 százaléka már a repülőn összehányta magát,  Invercargillban pedig egészségügyi személyzet várt a leszálló repülőt, hogy kezeljék az utasokat.

A légitársaság úgy döntött, az utasoknak visszatéríti a jegy árát, de az új-zélandi sajtónak nyilatkozó utasok nem voltak elégedetlenek, sőt, inkább hálásak voltak a gépet 180 km/órás szélben vezető pilótának, hogy nem haltak meg. A nyilatkozó utasoknak jól esett a légitársaságtól és a gép személyzetétől kapott törődés is, és bár tényleg ez volt a gépen ülő összes személy élete legrosszabb repülőútja, a végén mindenki örült, hogy ennyivel megúszta. (Stuff)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.