Lecsap a Youtube az idióták videóira

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Átalakítja a Youtube a videóajánlási rendszerét, méghozzá úgy, hogy a felhasználási feltételek és a közösségi irányelvek szerint még éppen megfelelő, de kretén videókat egyszerűen nem listázza többé az ajánlott videók között. A cég példaként összeesküvés-elméletekről szóló videókat, laposföldhívők videóit és súlyos betegségekből való csodás gyógyulásról szóló humbugokat említett.

Ezek videók fognak kikerülni az ajánlottak közül, így pedig nagyban csökkenni fog a nézettségük is. A Youtube vezetői szerint az újítás kb. a portálon lévő videók 1 százalékát érintheti, viszont a felhasználók számára sokkal jobb lesz a böngészési élmény, és sokkal relevánsabbak lesznek az ajánlott videók. (Yahoo)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.