Lecsap a Youtube az idióták videóira

Átalakítja a Youtube a videóajánlási rendszerét, méghozzá úgy, hogy a felhasználási feltételek és a közösségi irányelvek szerint még éppen megfelelő, de kretén videókat egyszerűen nem listázza többé az ajánlott videók között. A cég példaként összeesküvés-elméletekről szóló videókat, laposföldhívők videóit és súlyos betegségekből való csodás gyógyulásról szóló humbugokat említett.

Ezek videók fognak kikerülni az ajánlottak közül, így pedig nagyban csökkenni fog a nézettségük is. A Youtube vezetői szerint az újítás kb. a portálon lévő videók 1 százalékát érintheti, viszont a felhasználók számára sokkal jobb lesz a böngészési élmény, és sokkal relevánsabbak lesznek az ajánlott videók. (Yahoo)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.