Megtalálták az aknába esett spanyol kisfiú testét

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A mentőalakulatok megtalálták a 2 éves kisfiú holttestét, miután 13 napig eredménytelenül kutattak. A gyerek az ország déli részén esett bele egy nagyon keskeny, de 100 méternél is mélyebb fúrt lyukba.

A 2 éves Julen Rosello január 13-án esett be a 25 centiméter átmérőjű lyukba, miközben piknikező családja épp a vasárnapi ebédhez készülődött. A mentőalakulatok viszonylag hamar megkezdték a keresését, de a föld mélyén nagyon nehezen megközelíthető helyre esett a test, a lyuk alsó részét már vizes sár borította. A mentők hamar meg is találták a sárban a fiú egyik hajszálát, azonban az idő múlásával egyre kisebb volt az esély arra, hogy a gyereket élve sikerüljön kihozni a lyukból.

A gyászoló szülőkFotó: JORGE GUERRERO/AFP

A spanyol miniszterelnök, Pedro Sanchez a Twitteren köszönte meg a mentőalakulatok munkáját, és részvétét fejezte ki a szülőknek, akik két évvel korábban egyébként másik gyereküket is elvesztették, őt szívroham vitte el.

A tragédia részleteit még vizsgálják, ennek a vizsgálatnak kell eldönteni azt is, ki felel a 25 centis lyuk tetejének szabadon hagyásáért. (Telegraph)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.