Megtalálták az aknába esett spanyol kisfiú testét

A mentőalakulatok megtalálták a 2 éves kisfiú holttestét, miután 13 napig eredménytelenül kutattak. A gyerek az ország déli részén esett bele egy nagyon keskeny, de 100 méternél is mélyebb fúrt lyukba.

A 2 éves Julen Rosello január 13-án esett be a 25 centiméter átmérőjű lyukba, miközben piknikező családja épp a vasárnapi ebédhez készülődött. A mentőalakulatok viszonylag hamar megkezdték a keresését, de a föld mélyén nagyon nehezen megközelíthető helyre esett a test, a lyuk alsó részét már vizes sár borította. A mentők hamar meg is találták a sárban a fiú egyik hajszálát, azonban az idő múlásával egyre kisebb volt az esély arra, hogy a gyereket élve sikerüljön kihozni a lyukból.

A gyászoló szülőkFotó: JORGE GUERRERO/AFP

A spanyol miniszterelnök, Pedro Sanchez a Twitteren köszönte meg a mentőalakulatok munkáját, és részvétét fejezte ki a szülőknek, akik két évvel korábban egyébként másik gyereküket is elvesztették, őt szívroham vitte el.

A tragédia részleteit még vizsgálják, ennek a vizsgálatnak kell eldönteni azt is, ki felel a 25 centis lyuk tetejének szabadon hagyásáért. (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.