A Magyar Idők ma reggel egy az egyben megvalósította Bödőcs Tibor szilveszteri kabarétréfáját

Kevesebb, mint egy hónap kellett hozzá, hogy Bödőcs Tibor szilveszteri kabarétréfáját halál komolyan megvalósítsa a kormánypárti médiabirodalom.

Bödőcs tavaly év végén egy képzeletbeli híradós klipet forgatott, amiben Mészáros Lőrinc nyerte az Anna-bált, Németh Szilárd vette át a Magyar Tudományos Akadémia vezetését, és a kormány betiltotta a szegénységet.

A paródiában az egyik hír így szólt:

„Gyurcsány Ferenc szír. Ez pedig itt egy néger.”

Ez lehetett, ami megihlette a Magyar Idők stábját, ahol ma reggel ezzel a címlappal jelentkeztek:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.