Annyira keveset kapnak a tűzoltók, hogy folyamatosan böngészik az álláshirdetéseket, hova tudnának továbblépni

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet a napokban juttatta el drámai közleményét a médiához, ebben többek közt arról írtak, hogy 

"egy 7 éves beosztott tűzoltó, rendszeres havi illetménye nem éri el a nettó 160.000 forintot, ráadásul - áll a közleményben - a vonulós tűzoltók kötelező alap munkaideje havi 204 óra, szemben más munkavállalók 168 órás munkaidejével."

Antalfi Zsolt, az érdekvédelmi szervezet társelnök az RTL Klub Híradójának megerősítette a leírtakat, sőt, szerinte 

a nem versenyképes az illetmény "arra kényszeríti a tűzoltókat, hogy folyamatosan az álláshirdetéseket böngésszék", hogy hol tudnának elhelyezkedni. Ahol több pénzt kapnak, leszerelnek és továbbállnak.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.