Arnold Schwarzenegger mond majd gyászbeszédet Andy Vajna temetésén

A Blikk értesülései szerint barátja, Arnold Schwarzenegger mond majd búcsúbeszédet Andy Vajna budapesti temetésén. A lap tudomása szerint a sztár, a Terminator 2, Vajna legsikeresebb filmjének főszereplője már igent mondott a felkérésre.

A lap úgy tudja, hogy Schwarzenegger mellett a kormány képviselője is méltatja majd a múlt vasárnap, 75 éves korában elhunyt producert.

A lap Vajna egy meg nem nevezett jóbarátjától értesült arról, hogy Schwarzenegger, akivel Vajna eszerint a barát szerint harminc éve jó barátságot ápolt, hamarosan Budapestre is érkezik. Schwarzenegger a Facebookon már megemlékezett Vajnáról.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér