Eltűnt egy vörös panda a belfasti állatkertből

Azt kérik a környéken lakótól, hogy ha látják az állatot, ne közelítsenek hozzá, vagy próbálják befogni, hanem értesítsék a hatóságokat. A vörös panda egyáltalán nem agresszív állat, de kiszámíthatatlan, ha veszélyben érzi magát. A belfasti állatkertben tavaly született két vörös macskamedve (panda), a fiatal állatok pedig csak év végén kezdték felfedezni a kifutójukat. (Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.