Eltűnt egy vörös panda a belfasti állatkertből

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Azt kérik a környéken lakótól, hogy ha látják az állatot, ne közelítsenek hozzá, vagy próbálják befogni, hanem értesítsék a hatóságokat. A vörös panda egyáltalán nem agresszív állat, de kiszámíthatatlan, ha veszélyben érzi magát. A belfasti állatkertben tavaly született két vörös macskamedve (panda), a fiatal állatok pedig csak év végén kezdték felfedezni a kifutójukat. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.