Kirúgták Inzaghit a Bolognából

sport
2019 január 28., 21:13
comments 80

Hétfő este jelentette be a Bologna, hogy menesztik a csapatot június óta irányító Filippo Inzaghit, helyére Sinisa Mihajlovic-ot ültetik. A Nagy Ádámot is foglalkoztató klub közleménye szerint az indok egyszerű: a a 18., kieső helyen állnak a bajnokságban.

photo_camera Fotó: CARLO HERMANN/AFP

Mihajlovic a 2008-2009-es szezonban már egyszer ült a Bologna kispadján, akkor hét fordulóval a bajnokság vége előtt a gyenge eredmények miatt menesztették. Azóta megfordult többek között a Fiorentina, a Sampdoria és az AC Milan kispadján is, de irányította hazája válogatottat is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.