Nem lesz sajtónyilvános Andy Vajna temetése

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem vehet részt a sajtó Andy Vajna csütörtöki búcsúztatásán, írja az Index. A lap kereste a miniszterelnök sajtófőnökét, és a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottságot is a temetés részleteiről, de csak utóbbi válaszolt, és csak annyit, hogy

"megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a család kérésére a temetés részletei nem nyilvánosak, a kérdésekre nem áll módunkban válaszolni. Emellett felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a temetés nem lesz sajtónyilvános."

A lap úgy tudja, hogy a producer búcsúztatásán beszédet mond majd Arnold Schwarzenegger, és részt vesz Antonio Banderas is. 

Az életének 75. évében, hosszú betegség után elhunyt Andy Vajnát a Fiumei Úti Sírkertben, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellett helyezik majd örök nyugodalomra. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.