Volner János: Európát meg kell őrizni olyannak, amilyen volt

politika
2019 január 28., 19:36
comments 338

A HírTV Magyarország élőben című műsorának volt vendége a kormány kedvencé vált Volner János. Miután a Jobbik elnökét szapuló kérdések elfogytak, a Mi Hazánk Mozgalom arca bemutathatta pártja programját. 

Kamcsatkától Izlandig

link Forrás

Meg kell védeni az északi civilizációt, 

„Európát meg kell őrizni olyannak, amilyen volt,”

jelentette ki Volner. Szerinte nem szükséges Fekete-Afrikából importált népességnek a betelepítése. Aki szerint igen, az menjen oda, tette hozzá. 

Az európai civilizáció megtermékenyítette a világot

link Forrás

Volner szerint meg kell védeni azt az európai civilizációt, ami „megtermékenyítette a világot”. Meg kell védeni, hogy vesszen el, hogy ne híguljon fel. 

„Ne váljon a liberális eszmék áldozatává, és ne jöjjön el egy olyan kor, mint amit már most látunk kibontakozni Magyarországon, hogy egyes rapperek azzal próbálnak népszerűséget szert tenni, (...) hogy a nemzeti szimbólumainkat gyalázzák,”

mondta.

Mindenhol meg kell építeni a kerítést

link Forrás

Az „ellenzéki” politikus szerint nagyon helyes volt, hogy Magyarország kerítést húzott a déli határon. 

 „Meggyőződésem, hogy azt a kerítést mindenhol meg kell építeni, hiszen a bolygó népessége jelentősen nő,”

mondta Volner. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.