Már hozzá is nyúlt a kormány a 2019-es költségvetési tartalékhoz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Alig négy hét telt el az évből, a kormány máris 16,6 milliárd forintot felhasznált a 2019-re előirányzott költségvetési tartalékból. Ez derül ki egy január 28-i kormányhatározatból, amiről először a HVG írt.

Az összeg legnagyobb részét, 11 milliárd forintotot az Innovációs és Technológiai Minisztérium kapja tulajdonosi részesedésvásárlásra, de a második legnagyobb tétel, 3,4 milliárd forint a 2021-ben megrendezendő vadászati kiállítás előkészítésére és felvezető eseményeire megy.

Ez az a kiállítás, amiért az élőlények lepuffantásáértért rajongó Semjén Zsolt magánál a lepuffantásnál is jobban rajong, és a költségvetése egyre inkább olyan feneketlen kútnak tűnik, mint a vizes világbajnokság.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.