Egy pécsi utcából karácsony óta nem vitték el a szelektív hulladékot, pedig a simát igen

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy az egyik pécsi utcából karácsony óta nem vitték el a szelektív hulladékot.

A szolgáltató azt állítja, a 2 hetente járó kukásautónak a meredek utcába a téli útviszonyok miatt túl kockázatos lett volna behajtania, ezért nem volt gyűjtés, arra viszont nem adtak magyarázatot, hogy a sima, kommunális hulladékot akkor hogyan tudták elvinni.

A város síkosításmentését egyébként ugyanaz a cégcsoport végzi, ami a szemetet is szállítja. Szerdán egyébként végre elvitték a szelektív hulladékot is.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.