Fenyegető levelet és fehér port küldtek Bangóné Borbély Ildikónak

Az MSZP közleményt adott ki arról, hogy névtelen fenyegető levelet kapott a párt országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó – írja az Index. Azt írták: „Ildikónak ma fehér port küldött egy ismeretlen feladó, ezért kénytelen volt kihívni a rendőrséget!”

A politikus a Facebookon elkeserítőnek nevezte, hogy az „elmondhatatlan stílusú” névtelen levélben „nyíltan, a testi épségemet megfenyegették”.

Bangóné Borbély IldikóFotó: Halász Júlia/444

Az Index úgy tudja, hogy ilyeneket írtak a képviselőnek:

  • „cigány ribanc”,
  • „bolsi bibsi”,
  • „fogsz te még a földön henteregni”.

Bangóné szerint amióta a képviselők decemberben nyíltan szembeszálltak a NER-rel, folyamatosan kapják a fenyegetést, és szerinte „Orbán Viktornak köszönhetjük ezt a gyűlöletpolitikát”.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben. (Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.