Meghackelték az Airbust

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Kibertámadás érte az Airbus információs rendszerét. A cég elismerte az adatlopást, de azt állítja, hogy az nem veszélyezteti a gazdasági tevékenységét.

Mint közleményükben írták, vizsgálatot indítottak a cég kereskedelmi repülőivel kapcsolatos információs rendszerét ért támadás miatt, és intézkedéseket tettek a biztonság fokozása érdekében. Azt is írták, hogy a hackerek egyes személyes adatokhoz is hozzáfértek, azt viszont még vizsgálják, hogy a támadás célzott volt-e, meghatározott információkat próbáltak-e megszerezni a hackerek.

A megszerzett személyes adatok állításuk szerint alkalmasak az Airbus egyes európai alkalmazottainak azonosítására, illetve szakmai kapcsolataik feltárására. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.