Annyi ideje tátongott egy lyuk a Leövey gimi folyosóján, hogy gerillakertet ültettek bele, cikket írtunk róla, egyből kijavítják

oktatás
2019 február 01., 09:30
comments 145

Hiába éktelenkedett hónapok óta egy jókora lyuk a budapesti Leövey Klára gimnázium folyosóján, az intézmény fenntartóját, a KLIK-et egyáltalán nem izgatta fel a balesetveszélyes helyzet. Aztán valaki - máig nem tudni, hogy egy diák vagy egy tanár - csinos kis gerillakertet ültetett a lyukba, valószínűleg szelid tiltakozásként. A KLIK erre sem mozdult meg. De miután egy diákaktivista-blogger bejegyzést írt róla, mi pedig cikket, azonnal mozgásba lendült az, aminek régen lendülnie kellett volna. 

Tudomásunk szerint ugyanis az iskola zárt fb-csoportjában ezekben a percekben jelentették be, hogy jövő csütörtökön érkezik a javítóbrigád.

Ha már kijönnek, meg is adják a módját, mert az érintett folyosórészt két napra fogják lezárni.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt