Annyi ideje tátongott egy lyuk a Leövey gimi folyosóján, hogy gerillakertet ültettek bele, cikket írtunk róla, egyből kijavítják

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hiába éktelenkedett hónapok óta egy jókora lyuk a budapesti Leövey Klára gimnázium folyosóján, az intézmény fenntartóját, a KLIK-et egyáltalán nem izgatta fel a balesetveszélyes helyzet. Aztán valaki - máig nem tudni, hogy egy diák vagy egy tanár - csinos kis gerillakertet ültetett a lyukba, valószínűleg szelid tiltakozásként. A KLIK erre sem mozdult meg. De miután egy diákaktivista-blogger bejegyzést írt róla, mi pedig cikket, azonnal mozgásba lendült az, aminek régen lendülnie kellett volna. 

Tudomásunk szerint ugyanis az iskola zárt fb-csoportjában ezekben a percekben jelentették be, hogy jövő csütörtökön érkezik a javítóbrigád.

Ha már kijönnek, meg is adják a módját, mert az érintett folyosórészt két napra fogják lezárni.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.