Ki lőtt nagyobb gólt: Orbán csapatának szlovákiai magyarja, vagy a Sociedadban játszó brazil?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A fociban sok más mellett az is szép, hogy egy-egy lövés erejéig az NB1-ben is úgy érezhetjük magunkat, mint egy szerencsés baszk. 

Alig pár perce folydogált ugyanis a Videoton-Puskás Akadémia (0-3!!!) meccs Fehérváron, a Puskás Csehországból frissen szerződtetett szlovákiai magyar játékosa Urblik József akkorát durrantott

hogy a magyar nézők tisztára a legjobb európai liga helyi rangadóját figyelő baszknak érezhették magukat. A Real Sociedad-Atletic Bilbaón ugyanis ezt művelte a San Sebastián-i brazil csatár, Willian José:

Erős volt az összeurópai termés ma, Lionel Messi például ezzel egyenlített a Valencia ellen

Az elsőt is ő rúgta tizenegyesből, ami előtt azért becsűrt egy ilyen érvénytelen gólt:

Az MTK-s Bognár István őrült gólját hiába láttam élőben is, képtelen vagyok megmondani, hogy szándékos volt-e, vagy lecsúszott beadás. Élőben inkább az utóbbira tippeltem, videó alapján az előbbi is benne van:

Na nem mintha könnyebb lett volna eldönteni, hogy a paksi Remili Mohamed 19 méteres ollózós gólja előtt Hahn szálytalanul belecsúszott-e Kicsakba, az MTK kapusába:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.