Szájer: Nyugat-Európával ellentétben nálunk nincsen cenzúra

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Szájer József, a Fidesz EP-képviselője interjút adott a Magyar Időknek. Ebben beszél arról, hogy szerinte az ellenzéki képviselők a hazájuk ellen harcolnak az Európai Parlamentben, csak tévképzet, hogy nagyok lettek volna a decemberi tüntetések, és nem győzi hangsúlyozni, hogy a Fidesz a magyarokért küzd az EP-ben, a kelet-európai térség pedig már a kontinens gazdasági motorja.

Én most csak egy gondolatmenetet emelnék ki az interjúból, amit Szájer azzal kapcsolatban hoz fel, hogy szerinte milyen képtelen vádakat vágnak a magyar kormány fejéhez az uniós politikusok, például Frans Timmermans, az EP egyik alelnöke.

“A sajtószabadság állítólagos sérelmének hangoztatásával szemben kiegyensúlyozott a helyzet ezen a téren is,

és Nyugat-Európával ellentétben nálunk nincsen cenzúra, amit az is bizonyít, hogy a bevándorlással kapcsolatos kérdéseket nyíltan meg lehet vitatni, nem úgy, mint mondjuk Németországban.

A kormány Magyarországon konzultációkat tart ezekben a kérdésekben. Ebből a szempontból a magyar sajtóviszonyok sokkal demokratikusabbak, mint sok, tőlünk nyugatra fekvő országban.”

-mondta Szájer József.

Szájer József fideszes EP-képviselő ismét harcba indul mandátumáért.Fotó: Genevieve Engel/EP
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.