A Honvéd fél évre megszerezte a gólerős grúz csatárt, aki már az első tétmeccse előtt annyira lesérült, hogy valószínűleg fél évig nem léphet pályára

futball
2019 február 03., 15:06
comments 133

„Itt vagyok, készen állok arra, hogy sikeres tavaszt produkáljunk” - nyilatkozta első budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön a grúz Zakaria Beglarisvili, aki 2018-ban 30 gólt és 24 gólpasszt jegyzett az észt Flora Tallinn játékosaként, és akit a Budapest Honvéd fél évre kapott kölcsön.

link Forrás

Mindössze három nappal később Supka Attila, a Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője a Ferencvárostól elszenvedett 1–0-s vereség után bejelentette, hogy a grúz játékos azért nem lépett pályára, mert 

„megsérült, nagy valószínűség szerint a tavasszal már nem is tud játszani”.

Ami simán jelentheti ezt, hogy a fél éves csereidőszakban egyáltalán nem játszik majd a Honvédben. (via NSO, Honvéd)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.