A Honvéd fél évre megszerezte a gólerős grúz csatárt, aki már az első tétmeccse előtt annyira lesérült, hogy valószínűleg fél évig nem léphet pályára

„Itt vagyok, készen állok arra, hogy sikeres tavaszt produkáljunk” - nyilatkozta első budapesti sajtótájékoztatóján csütörtökön a grúz Zakaria Beglarisvili, aki 2018-ban 30 gólt és 24 gólpasszt jegyzett az észt Flora Tallinn játékosaként, és akit a Budapest Honvéd fél évre kapott kölcsön.

Mindössze három nappal később Supka Attila, a Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője a Ferencvárostól elszenvedett 1–0-s vereség után bejelentette, hogy a grúz játékos azért nem lépett pályára, mert 

„megsérült, nagy valószínűség szerint a tavasszal már nem is tud játszani”.

Ami simán jelentheti ezt, hogy a fél éves csereidőszakban egyáltalán nem játszik majd a Honvédben. (via NSO, Honvéd)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.