A rendőrök győztek meg egy zsámbéki őzet, hogy ne sétáljon az autópályán

ÁLLAT
2019 február 03., 08:10
comments 190

Az M1-es autópályán járőröző rendőrök szombaton 11 óra körül a zsámbéki pihenőhely mellett vettek észre egy őzet, ami közvetlenül a jobb oldali pályatest mellett állt, és nem úgy tűnt, hogy tudná, hogyan keveredjen ki onnan, mielőtt egy szélvédőn landolna.

link Forrás

Ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési járőrei az állatot az autópálya mellett lévő vadháló felé terelték, ahol megfogták, és biztonságos helyen szabadon engedték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.