Az amerikai bevándorlásügy ki akarja toloncolni az egyik leghíresebb atlantai rappert, mert kiderült, hogy igazából brit

külföld
2019 február 04., 04:54

AZ amerikai bevándorlásügy őrizetbe vette az egyik leghíresebb atlantai rappert, 21 Savage-et, mert kiderült, hogy ő igazából egy, az Egyesült Államokban jogellenesen tartózkodó brit állampolgár. Úgy tűnik, kitoloncolás vár rá.

link Forrás

A 26 éves művész eredeti neve Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, és a bevándorlásügy szerint 2005-ben érkezett az Egyesült Államokba, aztán 2006-ban le is járt a vízuma, de nem tért haza.

link Forrás

A rappert egyébként 2014-ben droggal kapcsolatos bűncselekmények miatt is letartóztatták, de akkor senkinek nem tűnt fel, hogy a férfi illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban.

21 Savage évek óta számít Atlanta egyik helyi sztárjának, tavaly ősszel például iskolaszereket vett 2500 helyi hátrányos helyzetű gyereknek. (AJC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.