Az amerikai bevándorlásügy ki akarja toloncolni az egyik leghíresebb atlantai rappert, mert kiderült, hogy igazából brit

AZ amerikai bevándorlásügy őrizetbe vette az egyik leghíresebb atlantai rappert, 21 Savage-et, mert kiderült, hogy ő igazából egy, az Egyesült Államokban jogellenesen tartózkodó brit állampolgár. Úgy tűnik, kitoloncolás vár rá.

A 26 éves művész eredeti neve Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, és a bevándorlásügy szerint 2005-ben érkezett az Egyesült Államokba, aztán 2006-ban le is járt a vízuma, de nem tért haza.

A rappert egyébként 2014-ben droggal kapcsolatos bűncselekmények miatt is letartóztatták, de akkor senkinek nem tűnt fel, hogy a férfi illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban.

21 Savage évek óta számít Atlanta egyik helyi sztárjának, tavaly ősszel például iskolaszereket vett 2500 helyi hátrányos helyzetű gyereknek. (AJC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.