Csütörtök éjjel elhallgat a Music FM

media
2019 február 04., 16:31
comments 151

A hvg.hu ír arról a Media1 nyomán, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát a Music FM-et működtető Prodo Voice Zrt.-nek a FM 89,5 MHz-es frekvenciára, ezért a rádió csütörtök éjfélkor elhallgat.

"Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music FM rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk.(...) A Music Fm tulajdonosa és vezetése erőn felül, mindent megtettek azért, hogy valamilyen formában az éterben maradhasson ez a fantasztikus és erős brand, de sajnos nem jártak sikerrel" - írták a rádió munkatársai Facebookon.

A Music FM üzemeltetője 2012 februárjában kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról. Az engedély hét évre szól, de további öt évre meghosszabbíthatóak. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa viszont nem járult hozzá ehhez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt