Csütörtök éjjel elhallgat a Music FM

A hvg.hu ír arról a Media1 nyomán, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a hét éves médiaszolgáltatási jogosultságát a Music FM-et működtető Prodo Voice Zrt.-nek a FM 89,5 MHz-es frekvenciára, ezért a rádió csütörtök éjfélkor elhallgat. 

"Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music FM rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk.(...) A Music Fm tulajdonosa és vezetése erőn felül, mindent megtettek azért, hogy valamilyen formában az éterben maradhasson ez a fantasztikus és erős brand, de sajnos nem jártak sikerrel" - írták a rádió munkatársai Facebookon. 

A Music FM üzemeltetője 2012 februárjában kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról. Az engedély hét évre szól, de további öt évre meghosszabbíthatóak. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa viszont nem járult hozzá ehhez. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.