Itt az újabb kószáló medve, végigszaladt Szalonnán, de ki tudja, hol áll meg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Izgulhat Szuhogy, figyelhet Rakaca, sápadhat Szin és remegve várhat Lak: ezen borsodi falvak között fekszik ugyanis az a Szalonna, aminek a belterületén kifejlett medvét láttak, sőt a lábnyomát is sikerült lefotózni. 

A január 31-én történt esetnek két szemtanúja is akadt, akik bejelentést tettek. Az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai ezek után bejárták a környéket és Szalonnán kívül is megtalálták az állat nyomát. A szakvéleményük szerint kifejlett példányról lehet szó.

Rózsa Sándor, a nemzeti park osztályvezetője a köztévé híradójának nyilkatkozva ismét arra figyelmeztetett, hogy ha medvével találkoznánk, ne kapkodjunk és ne tegyünk semmi olyat, amit az állat támadásként értelmezhetne.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.