A megengedett 90 helyett 178 km/órával repesztett egy sportkocsi Kecskemét felé

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vasárnap délután az 5-ös főúton bemértek egy sportautót, ami a lakott területen kívüli megengedett legnagyobb sebességet, azaz a 90 km/órát átlépve, 178 km/órával haladt. 

Fotó: police.hu

A sofőrt a rendőrök egy jelzéssel szerelt, civil jellegű szolgálati gépkocsival állították meg. A 45 éves autóvezető 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot kapott a teljesítményért. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.