A megengedett 90 helyett 178 km/órával repesztett egy sportkocsi Kecskemét felé

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vasárnap délután az 5-ös főúton bemértek egy sportautót, ami a lakott területen kívüli megengedett legnagyobb sebességet, azaz a 90 km/órát átlépve, 178 km/órával haladt. 

Fotó: police.hu

A sofőrt a rendőrök egy jelzéssel szerelt, civil jellegű szolgálati gépkocsival állították meg. A 45 éves autóvezető 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot kapott a teljesítményért. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.