A megengedett 90 helyett 178 km/órával repesztett egy sportkocsi Kecskemét felé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vasárnap délután az 5-ös főúton bemértek egy sportautót, ami a lakott területen kívüli megengedett legnagyobb sebességet, azaz a 90 km/órát átlépve, 178 km/órával haladt. 

Fotó: police.hu

A sofőrt a rendőrök egy jelzéssel szerelt, civil jellegű szolgálati gépkocsival állították meg. A 45 éves autóvezető 130 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 büntetőpontot kapott a teljesítményért. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.