Így fog kinézni a Vörösmarty tér

A felújítás alatt álló budapesti Vörösmarty tér látványterve február 6-án.Fotó: Balaton József/MTI/MTVA

A főváros tulajdonában lévő tér több mint 30 éves betontérkő-burkolatát „kiváló minőségű, egyedi kialakítású és megjelenésű” lapkőburkolatra cserélik, és a térre 15 fát is ültetnek – írja az MTI. A munkálatok várhatóan augusztus 31-ig tartanak, a tér jelenleg így fest:

A felújítás alatt álló budapesti Vörösmarty tér február 6-án.Fotó: Balaton József/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.