A győri Audi-gyár szakszervezete jótékony célra ajánlja fel a sztrájkalapban maradt pénzt

gazdaság
2019 február 07., 04:13
comments 46

Bár a győri Audi-gyár sztrájkoló munkásai sztrájksegélyt igényelhettek az Audi Hungária Független Szakszervezettől a kieső bérük pótlására, nem mindenki élt a lehetőséggel. Az érdekvédelmi szervezet ezért bejelentette: a sztrájkalapban megmaradt összeget jótékony célra ajánlják majd fel.

"Meghatódva tapasztaltuk, hogy tagjaink és kollégáink ebben a feszült helyzetben is szolidaritásuk kifejezését erősítve olyan kéréssel fordultak hozzánk, hogy a sztrájksegélyük összegét nemes célra szeretnék felajánlani,"

posztolta Facebook-oldalára az AHFSZ. A konkrét összeget még nem tudni, de azt már igen, hogy a Magyar Gyermekmentő Alapítvány és az Emberek az Állatokért Alapítvány kapja majd. (Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.