Jet-ski versenyt rendez Nyíregyháza kiemelt kormányzati támogatással

sport
2019 február 08., 17:48
comments 348

Ünnepélyes sajtótájékoztatón jelentették be pénteken, hogy Magyarország nyerte el a három állomásból álló idei jet-ski Európa-bajnokság második futamának rendezési jogát, a június 13-16-án a Nyíregyháza melletti Levelek víztározóján sorra kerülő versenyen 20 ország mintegy 150 versenyzője vesz részt. Az eseményt kiemelten támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Nyíregyházi Televíziónak Szabó Tünde sportért felelős államtitkára elmondta, hogy

"bemutatkozhat Nyíregyháza még jobban, a sportszerető társadalomban. Ugye a sportturizmus nagyon nagyon erős az egész világon."

link Forrás

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke kiemelte, hogy az esemény 

"olyan turisztikai vonzerőt gyakorolhat a régióra, aminek utána már komoly számokba' és millió vagy milliárd forintos bevételekbe is meglehet az eredménye."

link Forrás

Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is örömének adott hangot, sőt, szerinte ezzel a versennyel 

Nyíregyháza a technikai sportok terén "Magyarország egyik központjává válik." 

link Forrás

A sajtótájékoztatón nem közölték, hogy mekkora összeggel támogatja a kormányzat a jet-ski versenyt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.