Jet-ski versenyt rendez Nyíregyháza kiemelt kormányzati támogatással

Ünnepélyes sajtótájékoztatón jelentették be pénteken, hogy Magyarország nyerte el a három állomásból álló idei jet-ski Európa-bajnokság második futamának rendezési jogát, a június 13-16-án a Nyíregyháza melletti Levelek víztározóján sorra kerülő versenyen 20 ország mintegy 150 versenyzője vesz részt. Az eseményt kiemelten támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A Nyíregyházi Televíziónak Szabó Tünde sportért felelős államtitkára elmondta, hogy

"bemutatkozhat Nyíregyháza még jobban, a sportszerető társadalomban. Ugye a sportturizmus nagyon nagyon erős az egész világon."

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke kiemelte, hogy az esemény 

"olyan turisztikai vonzerőt gyakorolhat a régióra, aminek utána már komoly számokba' és millió vagy milliárd forintos bevételekbe is meglehet az eredménye."

Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is örömének adott hangot, sőt, szerinte ezzel a versennyel 

Nyíregyháza a technikai sportok terén "Magyarország egyik központjává válik." 

A sajtótájékoztatón nem közölték, hogy mekkora összeggel támogatja a kormányzat a jet-ski versenyt. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.