Liu Shaoang kihagyja a márciusi világbajnokságot

"Nincs értelme húszévesen kockáztatni. Még rengeteg világbajnokságon indulhatok később százszázalékos állapotban," mondta az MTI-nek Liu Shaoang. Az olimpiai bajnok orvosaival egyeztetve döntött úgy, hogy mivel egy hete a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupaversenyének kézközépcsonttörést szenvedett, kihagyja a márciusi világbajnokságot.  

Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP

Shaoangot a drezdai vk-forduló 1000 méteres selejtezőjének első fordulójában sodorta ki egy lett versenyző. Bár egyből felállt, nem tudta folytatni a versenyt. Szombaton hazautazott, hétfőn pedig megműtötték bal kézfejét, amiben három csont tört el. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.