Összeesett az ólban az idős orosz farmernő, reggelre agyonharapták a disznók

Durva horrorsztori történt még február elején Nyugat-Oroszországban. Egy 56 éves orosz farmernő epilepsziás rohamot szenvedett, miközben a disznóit etette az ólban.

Összeesett, a disznók pedig elkezdték enni.

A férje talált rá kora reggel, miután hiába kereste a házban (a férj előző este korán elment aludni). Az ólban talált rá, akkor a nő már nem élt, harapásnyomok voltak az arcán, a fülén, a vállán, a vérveszteségbe halt bele. A hatóságok vizsgálatot indítottak. (Independent)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.