Rendőri felvezetéssel, végül a Városmajorból indult a becsület napi masírozás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miután a BRFK pénteki határozatában megtiltotta a budai Várba szervezett "Kitörés túra" megtartását, a becsület napi masírozás nem maradt el, a Hvg beszámolója szerint rendőri felvezetéssel végül a Városmajorból indultak meg a szélsőjobbos szervezetek. A lap szerint a Betyársereg, a Legio Hungaria mellett külföldi neonáci csoportok érkeztek a budai parkba, hogy a német és a magyar csapatok 1945-ös kitörési kísérlet 74. évfordulójára emlékezzenek. 

Hogy valójában a kitörésnek hívott elkeseredett menekülési kísérlet mennyire volt hősies, és abban kik hogyan vettek részt, arról Ungváry Krisztián történész írt korábban.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.