Buszt próbált lopni egy férfi Kecskeméten, de nem tudta kioldani a kéziféket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 24 éves ceglédi férfi épp hazafelé tartott vonattal szombat hajnalban, de Kecskeméten leszállították, mert nem volt jegye. Ezen aztán annyira feldühödött, hogy a vasútállomás mellett buszparkolóban kezdett törni-zúzni, valószínűleg pénzt keresett a járművekben, de semmit nem talált, ez pedig még jobban felpaprikázta. Az egyik busszal megpróbált elindulni is, de nem járt sikerrel, mert nem ismerte a kéziféket. Egy biztonsági őrnél érdeklődött, hogyan kellene elindulni, az őrben viszont ezzel nem keltette képzett és tapasztalt buszsofőr benyomását.

Az őr tartotta vissza a férfit, amíg a rendőrök a helyszínre értek.

Alább az RTL Híradó riportja.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.